Български English

IX Национален конгрес по
хематология

БМСКТХ

обратно

Уважаеми колеги и приятели,

За мен е чест и удоволствие да Ви поканя за участие в IX Национален конгрес на Българското медицинско сдружение по клинична и трансфузионна хематология (БМСКТХ), който ще се проведе от 27-30 октомври 2011 г. в хотел „Riu Pravets Resort” в гр. Правец.

Националният конгрес е най-важното научно събитие за БМСКТХ. Като активен член на Европейската хематологична ассоциация (EHA), спазвайки дългодишните ни традиции и новите изисквания от Европейския паспорт на хематолога, нашата цел е да обменим опит и насочим вниманието към нарастващите изисквания в областта на клиничната хематология.

Участниците в IX Национален конгрес ще имат възможност да обменят знания и идеи върху последните достижения в областта на клиничната хематология.

Организационният и Научен комитет планират организирането на образователна и научна програма, покриваща всички ключови проблеми в клиничната хематология.

Конгресът се организира в околностите на гр. Правец, в едно живописно и красиво кътче на нашата страна.

Вярвам, че участието Ви в IX Национален конгрес на БМСКТХ ще бъде полезно за Вас, за Вашето професионално израстване и за Вашите пациенти.

Като се надяваме на възможността да се срещнем и споделим идеи в областта на професионалните ни интереси, Ви очакваме да се срещнем в Правец през октомври 2011 г.

С уважение:

Юлиан Райнов
Председател на Българското медицинско сдружение
по клинична и трансфузионна хематология

обратно

Copyright © 2011 Wasteels Bulgaria. Всички права запазени. Дизайн и реализация: Xenturia.com